QUÈ FEM

Activitats que afavoreixen la prevenció, la conscienciació i les iniciatives per a la inclusió social de col·lectius vulnerables: xerrades a centres educatius, conferències, exposicions, documentals, entrevistes, articles, obres de teatre, musicals, etc.

 

 

Formació lingüística per a immigrants, tallers de desenvolupament personal (autoestima, intel·ligència emocional, etc.), interculturalitat, fotografia, artesania, etc.

 

Activitats terapèutiques i artístiques que facilitin la inclusió laboral dels col·lectius esmentats: orientació i acompanyament de persones en situació de vulnerabilitat per a la recerca d'oportunitats formatives i laborals en col·laboració amb altres associacions.

 

 

Tallers grupals i/o individuals de diferents teràpies, com mindfulness, meditació, relaxació, musicoteràpia,  etc.

La nostra Passió...

Hem reunit un grup de persones amb una mateixa inquietud: ajudar per igual a totes les persones en risc d'exclusió social.

 

Creiem que la normalització és possible, que el respecte i la justícia social pot ser avui una realitat. La nostra intenció és crear paradigmes nous des de l'art i la cultura.

 

Per això contem amb la il·lusió i l'esforç de molts professionals, voluntaris i, sobretot, de l'art en totes les seves possibles expressions.

        935 556 928

        615 95 80 15

        645 91 95 04

         info@aactivarte.org