PROJECTE SENSE LLAR/HOMELESS

Un sensesostre que havia estat un cantant famós ajuda a una jove en la seva primera nit al carrer. Per evitar que passi pel mateix que ell ha passat, decideix enfrontar-se a les seves pors.

 

Elenco

(per ordre alfabètic)

EL MUSICAL SOCIAL

Destinat a

Públic de totes les edats.

Objectius

Tractar en format musical les dificultats d'aquest col·lectiu vulnerable per apropar-lo a l'espectador com una realitat que pot afectar qualsevol del nostre entorn. Sensibilitzar la societat de la situació actual a les persones que han perdut la llar o estan en perill de perdre'l.

Adam Ainouz: El director musical. Dirigeix ​​la música de l'espectacle, s'encarrega dels músics, els arranjaments, les veus, a més de suec és actor, canta, toca saxo i piano, balla i fa acrobàcies.

África Romero: La més jove i polifacètica. Amb molta experiència en musicals, en aquest espectacle la nostra protagonista interpreta, canta, balla, fa acrobàcies i toca la flauta travessera.

Alba Morena: La virtuosa. De formació clàssica tant en cant com en violí. La seva ràpida capacitat d'aprenentatge fa que s'atreveixi, de forma brillant, amb tots els estils musicals. El seu gran cor i la seva sensibilitat en tocar no et deixa indiferent.

Aleix Cansell: El sorprenent. Aquest gran pianista domina molts estils musicals, des clàssic a jazz i bossa. Ens acompanya al llarg de tot el musical donant vida i gran riquesa als temes. Sempre atent, mai deixa de sorprendre'ns.

Cristina Cervantes: La clàssica. La nostra terapeuta-ballarina torna als escenaris, molts anys després de deixar la companyia de dansa nacional, per a dirigir les coreografies del musical, tocar la percussió i ballar.

Daniel Sánchez: El màquina. Especialista en edició cinematogràfica, s'encarrega de crear els efectes audiovisuals que són projectats durant l'espectacle i de dirigir la il·luminació i el so.

José Luis Sánchez: El profe. professor universitari i autor de l'obra. Quan no està explicant batalletes o fent riure els ballarins en els assajos, escriu el guió, toca, canta, actua i dirigeix ​​el musical.

Maria García: La alegre. 6 cops campiona d'Espanya de Fit Kid (ball acrobàtic). 4ª del món de Dance Show Sol. Actriu, cantant i ballarina en els musicals Els miserables i Miss Saigon, en la pel·lícula La tribu i en els videoclips Me pelea, Besos encendidos i El subidón.

Marieta Sánchez: La directora artística. La seva trajectòria com a actriu i directora és tan àmplia com imparable en teatre, cinema i televisió. Ha participat en 31 obres de teatre i més de 20 sèries, com El comisario, Plats Bruts i la Riera

Nanal: El fuertote. Aquest brasiler acròbata-ballarí vola per l'escenari amb els seus dobles mortals i els seus salts impossibles. Especialista en capoeira i gran atleta.

 

A més del musical, en el projecte Homeless realitzem les següents activitats per als Ajuntaments que ho desitgin:

Exposició fotogràfica:

 

En col·laboració amb la fundació Arrels, proporcionem gratuïtament als ajuntaments que ho desitgin l'exposició de 34 fotografies "Viuen al carrer perquè volen" per tal d'eliminar prejudicis.

 

Guia informativa:

 

En col·laboració amb la fundació Arrels i Homeless Entrepreneurs Catalunya oferim una guia informativa als ajuntaments i entitats que ho sol·licitin en la qual s'informa sobre els recursos existents i com actuar davant els diferents casos de persones sense llar.

 

 

Xerrades formatives en col·legis i instituts:

 

En col·laboració amb Homeless Entrepreneurs, visitem les escoles i instituts que l'ajuntament sol·liciti per a realitzar xerrades formatives acompanyats de persones que van patir el sensellarisme.