L'equip

José Luis Sánchez

Doctor en Filologia (UB). Professor universitari, lexicògraf i músic. Creador i coordinador de 10 cursos de postgrau a diverses universitats, així com del programa "Apoio ao professor", a Brasil, recoltzat per la UNESCO.

Cristina Cervantes

Experta en alliberament de l'estrés emocional (Univ. Reina Cristina). Terapeuta en hipnosi clínica reparadora, kinesiologia, naturopatia, Sintergètica, i teràpies en moviment. Professora de ballet clàssic, Real Conservatorio de Madrid.

http://www.cristinacervantes.net

Daniel Sánchez

Màster de muntatge cinematogràfic professional a l'ESCAC. Treballs audiovisuals realitzats sobre diversitat funcional, obres teatrals, etc. Creador de l'àrea audiovisual de MennoMakesMoremusic i coordinador de comunicació de diversos cursos de postgrau.

Col·laboradors

Esther Perelló

Cofundadora de la cooperativa Fasolà i d'Open Heart Barcelona, ​​experta en mentoring, planificació estratègica i administració d'empreses. Especialista en gestió de cooperatives i projectes socials. Llicenciada en Administració d'empreses (UPF).

www.openheartbcn.com

www.fasola.cat

Marieta Sánchez

Actriu i professora de comunicació en diverses universitats. Llicenciada en Arts Escèniques per l'Institut d'Art de Cuba. Ha participat en 31 obres de teatre, 7 llargmetratges i sèries com Plats Bruts i La Riera.

logo HE.jpg

Judith Viedma

Posseeix una àmplia experiència com a terapeuta, treballadora social i mediadora en difrents serveis d'atenció a Col·lectius en RISC d'exclusió social. Postgraduada en Dansa i moviment i teràpia (UAB).

akari.jpg
arrels.jpg

        935 556 928

        615 95 80 15

        645 91 95 04

         info@aactivarte.org

La nostra Passió...

Hem reunit un grup de persones amb una mateixa inquietud: ajudar per igual a totes les persones en risc d'exclusió social.

 

Creiem que la normalització és possible, que el respecte i la justícia social pot ser avui una realitat. La nostra intenció és crear paradigmes nous des de l'art i la cultura.

 

Per això contem amb la il·lusió i l'esforç de molts professionals, voluntaris i, sobretot, de l'art en totes les seves possibles expressions.