PROJECTE SENSE LLAR/HOMELESS

Un sensesostre que havia estat un cantant famós ajuda a una jove en la seva primera nit al carrer. Per evitar que passi pel mateix que ell ha passat, decideix enfrontar-se a les seves pors.

Elenco

(per ordre alfabètic)

Adam Ainouz: El director musical. Dirigeix ​​la música de l'espectacle, s'encarrega dels músics, els arranjaments, les veus, a més de suec és actor, canta, toca saxo i piano, balla i fa acrobàcies.

África Romero: La més jove i polifacètica. Amb molta experiència en musicals, en aquest espectacle la nostra protagonista interpreta, canta, balla, fa acrobàcies i toca la flauta travessera.

Alba Morena: La virtuosa. De formació clàssica tant en cant com en violí. La seva ràpida capacitat d'aprenentatge fa que s'atreveixi, de forma brillant, amb tots els estils musicals. El seu gran cor i la seva sensibilitat en tocar no et deixa indiferent.

Aleix Cansell: El sorprenent. Aquest gran pianista domina molts estils musicals, des clàssic a jazz i bossa. Ens acompanya al llarg de tot el musical donant vida i gran riquesa als temes. Sempre atent, mai deixa de sorprendre'ns.

Cristina Cervantes: La clàssica. La nostra terapeuta-ballarina torna als escenaris, molts anys després de deixar la companyia de dansa nacional, per a dirigir les coreografies del musical, tocar la percussió i ballar.

Daniel Sánchez: El màquina. Especialista en edició cinematogràfica, s'encarrega de crear els efectes audiovisuals que són projectats durant l'espectacle i de dirigir la il·luminació i el so.

José Luis Sánchez: El profe. professor universitari i autor de l'obra. Quan no està explicant batalletes o fent riure els ballarins en els assajos, escriu el guió, toca, canta, actua i dirigeix ​​el musical.

Maria García: La alegre. 6 cops campiona d'Espanya de Fit Kid (ball acrobàtic). 4ª del món de Dance Show Sol. Actriu, cantant i ballarina en els musicals Els miserables i Miss Saigon, en la pel·lícula La tribu i en els videoclips Me pelea, Besos encendidos i El subidón.

Marieta Sánchez: La directora artística. La seva trajectòria com a actriu i directora és tan àmplia com imparable en teatre, cinema i televisió. Ha participat en 31 obres de teatre i més de 20 sèries, com El comisario, Plats Bruts i la Riera

Nanal: El fuertote. Aquest brasiler acròbata-ballarí vola per l'escenari amb els seus dobles mortals i els seus salts impossibles. Especialista en capoeira i gran atleta.

EL MUSICAL SOCIAL

Destinat a

Públic de totes les edats.

Objectius

Tractar en format musical les dificultats d'aquest col·lectiu vulnerable per apropar-lo a l'espectador com una realitat que pot afectar qualsevol del nostre entorn. Sensibilitzar la societat de la situació actual a les persones que han perdut la llar o estan en perill de perdre'l.

A més del musical, en el projecte Homeless realitzem les següents activitats per als Ajuntaments que ho desitgin:

Exposició fotogràfica:

 

En col·laboració amb la fundació Arrels, proporcionem gratuïtament als ajuntaments que ho desitgin l'exposició de 34 fotografies "Viuen al carrer perquè volen" per tal d'eliminar prejudicis. Homeless Entrepreneurs de Catalunya aporta un altre exposició sobre els diferents tipus de sensellarisme.

 

Joc de rol en instituts de secundària:

 

En col·laboració amb la fundació Arrels, visitem els instituts que l'ajuntament sol·liciti per realitzar un joc de rol en què els alumnes es posen en la pell d'un sense sostre i han de prendre decisions.

 

Guia informativa:

 

En col·laboració amb la fundació Arrels i Homeless EntrepreneursCatalunya oferim una guia informativa als ajuntaments i entitats que ho sol·licitin en la qual s'informa sobre els recursos existents i com actuar davant els diferents casos de persones sense llar.

 

 

Xerrades formatives en col·legis i instituts:

 

En col·laboració amb la fundació Arrels, visitem les escoles i instituts que l'ajuntament sol·liciti per a realitzar xerrades formatives acompanyats de persones que van patir el sensellarisme.